Oldalaim

2011. február 7., hétfő

8. hét


A múlt heti mizéria után békés hetet tölthettem el 8 hetes magzatkámmal. Továbbra is gyötör. Az egész napos émelygés nagyon megkínoz. Végre meg tudtam fogalmazni magamnak mit is érzek. 

A képlet a következő: Émelygésem olyan, mintha gyomrom és a beleim habbal teli zsák volna. Ezt a szervezetem képes tovább tetézni szédüléssel és őrült nyomással a fejemben. Mintha a vérnyomásom az egekbe szökne. Erről azonban szó sincs, mert 90-es a vérnyomásom. Az agyvérzés lehetősége igen csekély! 

Nem panaszkodom! Örülök, hogy van nekem, és hogy tudhatom minden egyes napon, hogy életem része lett. 
Az ultranag felvétellel felfegyverkezve meglátogattuk a szüleimet. Még az előszobában csizmában és kabátban apám kezébe nyomtam harmadik unokája sztárfotóját. 
András fiam csodálkozva nézett rám, amikor fennhangon közöltem az ősökkel:
- Itt van a legkisebbik unokátok!
- Már kiszülted anya? - kérdezte csodálkozó tekintettel a kisfiam.
- Ez csak egy fotó róla, még a pocakomban van - nyugtattam meg nevetve, mire Ő el is vetette a témát.

Jövő hét hétfőre kértem időpontot a nőgyógyászhoz, remélem megkapom a beutalókat és tovább zongorázom a teendők sorát. 

Olyan jó volna már tudni, hogy vajon kisfiú, vagy kislány a jövevény. Bár kislányom és kisfiam is van, a téma mégis izgat. Lehetne bármelyik és az egyik biztosan lesz... Apával kitaláltuk a neveket is már. Ha kislányunk lesz Eszter lesz, és ha kisfiú akkor Olivér vagy Ervin. 

Az interneten természetesen már megnéztem a tudományos számításokat:

Jónás naptár szerint kisfiúnk lesz újra. Kora alapján nagy esély van rá, hogy a Jónás naptár szerinti napon fogant. Anno a tervezésnél ezt a napot is számításba vettem, hogy a legtöbb esélyt megadjuk a fogantatásra.  Mi is az a Jónás naptár? 

Nos ma úgy tudjuk, hogy  az ovuláció, tehát a peteérés mindig épp a két havivérzés között történik, így ez az optimális időszak a fogamzáshoz. Mégis amikor az ovulációs napok figyelésével próbálják a nők elkerülni a teherbeesést, meglepően sokszor mégis bekövetkezett a fogamzás. 

Jónás doktor ezt vizsgálta éveken át és elképesztő érdekes felfedezést tett:  Azon a napon, amikor a Nap és a Hold egymáshoz viszonyított elhelyezkedése és távolsága pontosan fokra megegyezik az érintett személy születési képletében ezen bolygók közt fennálló távolsággal, a peteérés megtörténik, a nő termékeny. Ez a Hold-fázis. Ha tehát például egy nő telihold után három nappal jött világra, később minden hónapban telihold után három nappal lesz kifejezetten termékeny. Ezt a napot felfedezője után Jónás-napnak evezték el. 

 Magzatom tervezésénél az interneten megkerestem azt az oldalt, ahol az adataimat betáplálva megmutatta nekem a program, mely napokon lehet próbálkozni, és még azt is megmutatta, hogy várhatóan milyen nemű utódra számíthatok.  Ezt ugyanis a Hold jegybeli elhelyezkedése adja meg. Az értelmezés egyszerű: a pozitív és férfias jegyekben (Kos, Ikrek, Oroszlán, Mérleg, Nyilas, Vízöntő) álló Hold esetén fiú utódra lehet számítani, a negatív és nőies jelekben (Bika, Rák, Szűz, Skorpió, Bak, Halak) álló Hold esetén pedig kislány lesz a születendő gyermek. Ezt a tézist a vizsgált nők 98%-ánál hitelt érdemlően bizonyították.

Az oldal ingyenesen használható itt. Segítségül leírom hogyan lehet elnavigálni az oldalon.
1. Az oldal egy gyors és ingyenes regisztrációval indul. ( Ha nem, akkor az oldal jobb felső sarkában a login-ra kattintva már regisztrálhatunk is.úgy, hogy a Create a free registered user profile sorra kattintunk. Így megjelenik a regisztrációs adatlap ami  az alábbi adatokat kéri: 
email:  ide egy létező e-mail címet kell beírni. 
Choose a Password: ide pedig egy választott jelszót (amit érdemes megjegyezni)
Confirm Password: Az elöbb beírt jelszó mégegyszer ( a biztonság kedvéért)
Title: Megnevezésed Mr. (Úr) vagy Ms.(Asszony) esetleg Dr.(doktor)
First Name: Ide kerül a keresztnév
Last Name: Ide pedig a vezetéknév
Country: Itt választható ki az ország, esetünkben a Hungary
Language: Itt történik a nyelv kiválasztása esetünkben maradhat az English, mert magyar sajnos nincs.
Use High Security? kérdésnél marad a NO és már klikkelhetünk is az OK gombra. A regisztráció be is fejeződött. Az oldal üdvözöl minket, mi pedig a Add new astro data sorra kattintunk. (jelenleg utolsó sor).

Ezen az oldalon már be is írhatjuk a részletesebb  adatainkat úgy mint:

First Name: Ide kerül a keresztnév
Last Name: Ide pedig a vezetéknév
gender: kiválasztjuk a nemünket female ha nőcik vagyunk vagy male ha pasik.
birthday: Születésnapunkat beírjuk ebben a sorrendben nap - hónap - év
hour:  itt kiváasztjuk, hogy percre pontosan mikor születünk. Legjobb esetben tudjuk, de ha csak nagyjából az is jobb mintha egyáltalán nem tudnánk. Ha egyáltalán nem tudjuk akkor az unkonow-t választjuk ki. Ha tudjuk az órát akkor kiválasztjuk aszerint, hogy délelőtt (am) vagy délután (pm)
Country: Itt választható ki az ország, esetünkben a Hungary
birth town: Szülővárosunk nevét írjuk be.Ahogy elkezdjük írni, a program azonnal keresi. Ne írjuk ki végig a szülővárost. Pl. Én elkezdem beírni, hogy Tatabánya, de ahogy írom már Tatab beírása után már fel is kínálja Tatabánya HUN= Hungary, 47n34, 18e26 Ezt elfogadva rákattintunk és be is írja magának.
Ezek után a continue gombra kattintunk és így be is regisztráltuk az adatainkat.


Most pedig keressük meg a mi kis Jónás naptárunkat:
Az oldal bal  oldali menűjében  kiválasztjuk a
Horoscope Drawings & Calculations  feliratot, ahol további lehetőségek nyílnak meg, ahol kiválasztjuk a
Extended Chart Selection -t és rákattintunk. A megjelenő oldalon megkeressük a Special charts feliratot és rákattintunk, Itt kiválasztjuk a Please select the type of chart you want.: szöveg után a  Lunar Phases Fertility Calendar -t  és már jön is az utolsó lépés! Az Option-nál beírjuk az utolsó menstruációnk első napját nap - hónap - év sorrendben és már klikkelhetünk is a Click here to show the chart ikonra. Ezek után megjelenik 12 hónap jóslása, hogy mely napokon fogant csemete milyen nemű is lesz.

És egy kis magyarázat a látottakhoz: A piros vonal mutatja a termékenységi időszakot, valamint a piros vonal fölött látható a baba neme is aki ebben az időben fogan. A fekete pöttyök a teiholdat a sárga a fogyóholdat.

A kínai naptár ennyire nem tudományos, vagyis erre nem találtam értelmes leírást, viszont anno a kisfiamnál eredményesen jósolt.  Csak arra kíváncsi a program, hogy  a kismama mikor született, és hogy melyik hónapban fogant a kis jövevény, de fordítva is működik. Ha kimondottan az egyik nemhez ragaszkodunk, megmondja melyik hónapban próbálkozzunk. Nos, beírtam a dátumokat és a program már ki is dobta a választ: kisfiú.     itt  máris le lehet tesztelni. 

Mindezek ellenére annyira kívánom a gyümölcsöt mint még csak egyszer életemben: amikor a lányomat vártam..... szóval eddig 2:1 a kisfiúk javára... még jó, hogy kétesélyes a dolog...










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérdezz, vagy szólj hozzá bátran!